(1). Which of the following is not legislation that has impacted supply management in the United
States?
(a). Caustic Waste Superfund Cleanup Act,
(b). Clean Air Act,
(c). Superfund Law,
(d). Resource Conservation Recovery Act (RCRA).
(2). When all or part of a shipment received from a supplier is nonconforming, the buyer has the right
under the UCC to all of the following except:
(a). Hold the material for future determination,
(b). Repair the material,
(c). Use the material as is,
(d). Completely or partially reject the material.
(3). Which of the following bullets in the list does not reflect a Global Sullivan Principle?
(a). Express support for universal human rights,
(b). Promote equal opportunity,
(c). Respect voluntary freedom of association,
(d). Use bribery in foreign countries when necessary and ethical acceptable based on
cultural customs.
(4). Which of the following is not a typical prerequisite to successful cross-functional teams?
(a). Executive sponsorship,
(b). Qualified team members,
(c). Adequate time,
(d). Overtime hours,
(e). Inter-firm teams.
(5). Which of the following points does not describe part of the evolution of quality management?
(a). Prior to 1980s, the gurus of quality influenced corporate disciples,
(b). The corporate disciples in turn influenced corporate philosophies that increased the
importance of quality management,
(c). The corporate disciples influenced the quality gurus,
(d). The corporate philosophy has essentially driven the selection of a management system.
(6). Which of the following is not one of Deming’s fourteen points?
(a). Improve constantly and forever the system of production and service,
(b). Institute training on the job,
(c). Adopt and institute modern methods of supervision & leadership,
(d). Use inspection to ensure zero defects.
(7). Which of the following is not a key law or regulation that impacts supply management in the
USA?
(a). Uniform Commercial Code,
(b). The Clinton Act,
(c). The Clayton Act,
(d). The Robinson-Patman Act.
(8). A purchase contract must have certain considerations to be legal. Which of the following is not
one of these considerations?
(a). Agreement,
(b). Signers must be over 21,
(c). Consideration, or mutual obligation,
(d). Competent parties.
(9). Which of the following issues are not addressed by the Contracts for the International Sale of
Goods (CISG)?
(a). Acceptance of an offer,
(b). Contract price,
(c). Revocation of an offer,
(d). Language used in written contract.
(10). Which of the following is not a recognized quality management approach?
(a). Total Quality Management (TQM),
(b). Continuous Improvement,
(c). Six Sigma.
(d). Quality Ensured in the Supply Triangle (QEST).
(11). Which of the following is not one of the seven wastes?
(a). All processing,
(b). Overproduction,
(c). Unneeded motion,
(d). Unneeded transportation.
(12). Which of the following is not a quality award?
(a). Malcolm Baldridge Award,
(b). European Quality Award,
(c). ISO 9000,
(d). Deming Prize.
(13). In the investigation phase, the development of alternatives encompasses all of the following
consideration, except one. Which does not belong to the list?
(a). Value analysis,
(b). Suitability,
(c). Producibility,
(d). Component availability.
(14). Which of the following is not associated with the development phase of the design process?
(a). Development of prototypes,
(b). Design reviews,
(c). Qualification testing,
(d). Value analysis.
(15). Which of the following is not true about risk sharing in government contracts?
(a). Government usually wants the seller to assume all technical and cost risk,
(b). In situations where the risk if high, the supplier must add large contingency sums in the
price,
(c). Government supply managers should consider sharing the risk cost through reimbursement
and/or incentive contracts,
(d). Government supply managers should consider sharing the risk cost through fixed firm
Contracts.
(16). Which of the following is generally not true about government contracts?
(a). The contract may be terminated for default,
(b). The contract may be terminated for not fulfilling the terms of the contract,
(c). The government may not terminate a contract for its convenience,
(d). The government may debar, suspend, or declare ineligible an errant contractor.
(17). Which of the following does not fit within the code of ethics for government service?
(a). Make private promises only when needed,
(b). Engage in business with the Government,
(c). Never use any information gained confidentially in the performance of Government duties
as a means for making private profit,
(d). Expose corruption wherever discovered.
(18). Which of the following activities is typically not conducted in the production phase of the design
process?
(a). Process Control,
(b). Material Availability Research,
(c). In Process & Final Testing,
(d). Adjust and calibrate the performance.
(19). Which of the following questions does not typically belong on a value-engineering checklist?
(a). Can the item be eliminated?,
(b). Can the product quality be lowered to reach a lower price point?,
(c). If the item is not standard, can a standard item be used?,
(d). If it is a standard item, does it completely fit the application, or is it a misfit?
(20). All of the following are considerations when assessing technical risk except:
(a). Type and complexity of the item or service,
(b). Supply and demand patterns of the marketplace,
(c). Stability of design specifications or statement of work,
(d). Availability of historical pricing data.
(21). In the PDCA Cycle the D stands for which of the following?
(a). Document,
(b). Do,
(c). Develop,
(d). Describe.
(22). Which of the following is not one of the seven wastes as interpreted by Honda?
(a). Waste in the Work Itself,
(b). Process Time,
(c). Inventory,
(d). Wasted Operator Movement.
(23). Which of the following is not a class of manufacturing inventory?
(a). Raw Materials,
(b). Finished Goods,
(c). In-process Goods,
(d). Stored Materials.
(24). A listing of Intermediate Predecessor activities is important information in a Single Time Estimate
CPM analysis for which of the following reasons?
(a). It makes it possible to understand the relationship of the CPM network of activities,
(b). It provides useful timing information,
(c). It includes cost information,
(d). It is the probability information in the final step of the CPM.
(25). In an MRP program, the program accesses the status of any file in specific time periods called
which of the following?
(a). Cubed time units,
(b). Time buckets,
(c). BOM units,
(d). Modular units.
Try it now!
How it works?
Follow these simple steps to get your paper done
Place your order
Fill in the order form and provide all details of your assignment.
Proceed with the payment
Choose the payment system that suits you most.
Receive the final file
Once your paper is ready, we will email it to you.
Our Services
Custom Writings Help is a Quality-Oriented Company in Online Writing as a result of hiring exceptional professionals to execute clients' tasks.
Essays
At Custom Writings Help,We understand the struggle of research paper writing, and that is why at Custom WritingS Help, we are all out to help you. We pride ourselves on having a team of clinical writers. The stringent and rigorous vetting process ensures that only the 'BEST' Writers are chosen for the job. We have highly qualified Ph.D. and MA writers working with us; we equally offer these experienced writers specific bonuses and incentives to make them deliver highly original, unique, and informative content at reasonably low prices.
Admissions
Thesis Writing Service
Worlwide, Many Masters Students are struggling with Thesis Completion. A thesis is likely to be the longest and most challenging piece of work a student has ever completed. However, unlike essays and other assignments, a student can pick a particular interest topic and work on their initiative. Fortunately, we are there for you. At Custom Writings Help, you are assured of an authentic, imaginative, informative, linguistically great, and advantageous thesis that adheres to all your needs. So, why continue considering different writers when you have discovered the best in the field?
Editing
Custom Papers
Not a single student can avoid writing custom papers. However, a total lack of experience, skills, and time makes it very hard to produce a superb writing piece. Therefore, if you are seeking professional help, turn to us. Our specialized and experienced writers compose a variety of model papers, including custom essays, college term papers, research papers, book reports, MBA essays, executive summaries, dissertations, Ph.D. theses, admission essays, and research proposals for college and university students at any level.
Coursework
Essay Writing
Most of the students disregard the critical principles of essay writing and compose papers below sensible guidelines. Therefore, with Custom Writings Help, one should not worry about his/her essay. Our Writers compose informative and engaging content on all complexities and topics. We write meaningful and smart essays while prioritizing all aspects that bring about a good grade, such as impeccable grammar, proper structure, zero-plagiarism, and conformance to guidelines.
Coursework
Coourse Work Writing
Don't let the seemingly never-ending onslaught of writing assignments get you down. If you are looking where to get course work assistance online, the writers at Custom Writings Help are here to assist you with all of your writing needs. We undertake to unique delivery of papers that meet the professor's requirements. The content is proofread, edited, and checked plagiarism before submission to customers. No matter how big or small your work is, we will deliver on time. Try US Now! !
Coursework
Dissertation Writing Service
High-Quality Dissertation Writing Services are rare. They require Ph.D. academicians – not easily found. However, are an exception. The years, time, and resources we have invested in the dissertation world has given us a competitive advantage over others. Choose to come to Custom Writings Help; You will find perfect Ph.D. consultants who have written hundreds of dissertations theses ready to help you. Let our dissertation-writing services help you craft your dissertation, for you are assured we will give you the results.